Paranova

Vi undersöker det paranomala

Main Menu

Nyheter

Paranova i tidningen

intervjunorrlandParanova var ju i norrland förra helgen och undersökte två eventuella paranormala platser. Vi blev då intervjuade av tidningen/Västerbottens Mellanbygd som var väldigt intresserade av våra undersökningar och ville ställa några frågor. Det blev en intressant diskussion om varför paranormala fenomen existerar och hur dom eventuellt uppstår. Magnus som intervjuade oss var väldigt intresserad av detta ämne och han tipsade oss även om andra hemsökta platser. Vi ser fram emot att åka upp till norrland igen och undersöka samt träffa Magnus. Klicka på bilden för att läsa hela artikeln. Vi vill tacka Magnus för intervjun men även Frida som välkomnades oss på ett väldigt trevligt sätt. Dom är snälla i norrland ;)

Det börjar också bli dags för tävling! Priset är en K2 EMF-mätare och tävligen går ut på att ta en bild på sig själv med Paranovas support t-shirt! Denna suveräna t-shirt kan du köpa via egettryck.se Nu vet jag inte hur många som har en sådan t-shirt men det visar sig väl framöver. Du ska alltså ta en bild av dig själv med t-shirten på valfri plats. Skicka sedan in bilden via vår "Kontakta Oss" formulär där du skriver "Tävling" som ämne. Glöm inte att skriva fullständigt namn och adress. Tävlingen pågår under hela april och vinnaren koras i början av maj via hemsida.

Vi kommer återkomma till tävlingen under våra livesändningar. Idag 12.00 så kommer Joel köra live på Youtube där han kommer ta upp nyheter m.m. Vi har också uppdaterat vårt bildgalleri med bilder från Café Svea där vi undersökte förra helgen.