Paranova

Vi undersöker det paranomala

Main Menu

Nyheter

Dags för ny undersökning

martsboDå var det dags för en ny undersökning igen och denna gång så beger vi oss till Mårtsbo och Skärbergs lanthandel. Vi var här för något år sedan och fick en hel del underbara EVPs via vår spiritbox SB11an.Om ni inte har sett denna episod så kan ni se den på här på vår Youtube kanal. Det är nog ett av dom bästa ställen vi varit på när det handlar om att få EVps. Nu är det svårt att veta om det är eventuellt är Manne som kommunicerar med oss? Det kan ju finnas andra energier på platsen då detta även använts som likhus i början av 1900-talet. Nu går det ju aldrig att garantera EVPs och närvaro men förhoppningsvis så kommer vad som nu finns där ihåg oss och kommunicerar igen. Det ska bli oerhört intressant att återkomma till huset och denna gång så tänker vi även undersöka det andra huset som ligger precis bredvid för att se om det finns närvaro även där. 


Hur kommer då dagen och natten se ut då? Svårt att säga när vi kör vår första live då vi inte riktigt bestämt oss när vi ska åka. Det blir ingen live klockan 12.00 idag då vi planerar att sända senare. Det blir lite för många livesändningar annars. Gissningsvis så kommer det nog att se ut så här:
14.00-17.00  Sänder vi live på youtube från Mårtsbo där vi går runt och berättar om platsen och vad vi upplevde där förra gången.
21.00-21.30 Sänder vi live på youtube då ni får vara med då vi undersöker med spiritboxen.
22.30-05.00 Undersöker vi platsen med alla vår utustning och Tobias laddar eventulle upp intressanta saker på Facebook.

Tyvärr så har Tove fått förhinder och kan ej vara med. Det blir jag och Tobias som undersöker denna gång. Det är svårt att veta exakt när vi kör första liven som blir någongång mellan 14.00-17.00. Vårt tips är att prenumerera på vår youtube kanal då ni får info direkt via mejl då vi kör live.

Passa på och ställ frågor i Youtube chatten till oss.