Paranova

Vi undersöker det paranomala

Bogesund Slott

Bogesund Slott

Hammarskogs Herrgård

Hammarskogs Herrgård

Kumla Herrgård

Kumla Herrgård

Svabensverk Herrgård

Svabensverk Herrgård

Vaxholms Fästnings Museum

Vaxholms Fästnings Museum

Main Menu

Om Oss

20160401 184649Vilka är Paranova? Vi är en grupp personer som undersöker det paranormala på vår fritid helt gratis. Vi försöker alltid leta efter logiska förklaringar där människor upplever paranormala fenomen. Vi gör detta inte enbart för vår egen skull utan för er alla andra som också är intresserade av paranormala fenomen men som inte kan undersöka hemsökta platser pga av olika orsaker. Vad är då paranormala fenomen? Ja, det är en lång historia men lite kortfattat så kan man säga att det finns två olika paranormala fenomen. 

Det ena är ointelligent och det andra är intelligent. Det ointelligenta är saker som ej kan kommunicera t.ex en skepnad som går uppför en trappa varje vecka utan att säga något. Man kan säga att det är en upprepning av något slag. Sen har vi det som är mest intressant och det är intelligenta svar i form av knackningar, ljud, röster m.m. Vi använder oss av all möjlig utrustning som ni kan läsa om här.

Om ni vill läsa mer om detta så rekommenderar jag vår FAQ där ni kan få svar på det mesta. Finns inte svaren där så kan ni kontakta oss så försöker vi svara på era frågor.